Собственикът на потребителя - Ръководство за потребителя - инструкции за работа
Безплатни Ръководства - Безплатни ръководства с инструкции - Ръководства Безплатни
Наръчници на потребителя Телевизор
Наръчници на потребителя Фотоапарати
Наръчници на потребителя Домакински уреди
Наръчници на потребителя Плейъри рекордери
Наръчници на потребителя Видеокамери
Наръчници на потребителя Компютри
Наръчници на потребителя Аудио системи
Наръчници на потребителя Телефони
Наръчници на потребителя Игри
Наръчници на потребителя Начална страница
Наръчници на потребителя Автомобили Мотоциклети
Наръчници на потребителя Направи си сам
Наръчници на потребителя Дребни домакински уреди

Условия на страницата на Manual-bg.comhttp://www.Manual-bg.com е уебсайт, управлявана от Concept LOV столицата на € 1500, със седалище е в 103 Bis Rue на d'Amboile - 94430 Chennevières Sur Marne, Créteil - ФРАНЦИЯ регистрирани с RCS под номер 509 046 967 (наричано по-долу като "Концепция LOV") E-Mail: contact@lovconcept.fr. С достъп до този сайт или съдържанието му, разглеждащи или изтегляне, или публикуване или сваляне на този сайт, или всяка друга употреба на този сайт и съдържанието му като регистриран потребител или посетител недекларирани, Вие се съгласявате да се придържат към тези общи условия без изменения (който е сключването на договор между себе си и Lovconcept) и да спазва всички законови разпоредби автентичен. Потребителят е единствено отговорен за разходите за придобиване на хардуер и софтуер, необходими за достъп до сайта. Потребителят е единствено отговорен за плащането на данъци или телефонни мрежи, които са необходими за достъп до сайта и свързаните с тях услуги.

авторско право

Творбите, представени на сайта, са собственост на техния автор, който допусна права за представителство на този сайт Интернет общество Lovconcept. Следователно, всяко цялостно или частично възпроизвеждане без разрешението на автора е забранено и представлява нарушение, наказуемо с членове L.335-2 от Кодекса на интелектуалната собственост. В случай, че една работа, представени на сайта, би се отразило неблагоприятно на правото на собственост на трета Lovconcept се съгласява незабавно да се оттегли от работната площадка в случай на спор в брой. Всяка трета страна, които ще претендират за собствеността на работата по поставения въпрос трябва да предостави Lovconcept връзка с искането му да се оттегли работата, всички документи и / или оправдание, удостоверяващ участието си в работата. С изключение на делата, споменати по-горе, собственост на автора, обща структура, както и софтуер, текстове, изображения, анимирани или не, знания, и всички други компоненти на този сайт са собственост Lovconcept изключителен. Всяко цялостно или частично възпроизвеждане на този сайт чрез каквито и да било средства, без изричното разрешение на Lovconcept е забранено и представлява нарушение, наказуемо с членове L.335-2 от Кодекса на интелектуалната собственост. Lovconcept марки и лога, които се появяват в сайта са регистрирани търговски марки и са собственост Lovconcept и / или неговите партньори или търговски марки. Всяко цялостно или частично възпроизвеждане на тези търговски марки или лога? Без изричното разрешение на Lovconcept е забранено, както е определено в членове L.713-2 и L.713-3 от Кодекса на интелектуалната собственост. Lovconcept предоставя на потребителя неизключително право да използва съдържанието на сайта за лична употреба и с нетърговска цел. Ограничено разрешение за използване на съдържанието на сайта (за целите, посочени по-горе), конкретно е свързано с условие да признае, спазва и защита на данни, свързани с авторското право, търговска марка и защита на правата на всички останали от съдържанието на сайта. Потребителят не придобиват право на собственост на имейл адресите, URL адреси или други идентификационни лично да получават услуги, достъпни чрез този сайт, или че го е избрал. Ограничен потребителски права за използването на такива идентификации и / или адреси са валидни само за срока на валидност на регистрацията / потребителски акаунт за достъп до сайта или свързаните с тях услуги. , Ако Lovconcept прекратява валидността на време, за каквато и да е причина, е безплатно Lovconcept да използвате всяка идентификация / адрес по свое усмотрение или да го предаде на друг потребител.

отговорност

Lovconcept не може да гарантира точността или пълнотата на информацията, съдържаща се в този сайт. Lovconcept също така си запазва правото да променя без предизвестие съдържанието на този сайт, без задължение на отговорност. Lovconcept не носи отговорност за преки или косвени, в какъвто и да е материал или нематериални натура, свързани с използването на дори частична информация, съдържаща се в този сайт. Lovconcept правят също има никакъв контрол над съдържанието на сайтове на трети страни, с позоваване на хипервръзки и следователно не може да поеме никаква отговорност за това. Lovconcept Нито, нито някоя друга страна, участващи в производството, доставката, дизайн или поддръжка на всички или част от този интернет презентация, или страници или презентации, свързани с нашата, е отговорен за някои и да било начин за всяко пряко или косвено, или щети с или без вина, които могат да възникнат след достъп, използване, или невъзможността за използване на интернет представянето или презентации, Lovconcept които те са свързани.

защита на данните

В браузъра си, ще бъде помолен да разкрие лична информация за вас. В съответствие със закона "и свободи" (Закон № 78-17 от 6 на 8 януари, 1978 г.) имате право на достъп, коригиране и заличаване на данни за вашата информация. Можете да се упражнява, като информира ни е-мейл contact@lovconcept.fr. Бисквитките се използват, за да събират и записват данни от посетителите на сайта. Последният не може да се използва, за да се идентифицира лично посетители и или да бъдат свързани с лични данни. Ще бъде използван само за оптимизиране на сайта. Ние партньор с ValueClick за показването на реклами и / или да събира определена информация, когато посещавате уебсайта ни. ValueClick може да използва бисквитки или уеб маяци, за да събира лична информация по време на вашето посещение в този сайт, за да показват реклами на други сайтове, които биха могли да бъдат по-интересна за вас. За да научите повече за това "поведенческа реклама" практика или да се откажете от тази употреба на анонимни вашата информация, можете да посетите http://valueclickmedia.com/member_privacy.shtml

Приложимо право - Компетентност

Тези общи условия се уреждат от френското право. Всеки спор относно действителността, тълкуването или изпълнението случай, се предоставя на компетентните съдилища на Créteil.Copyright © Manual BG.com Всички права запазени.

Sitemap


Наръчници на потребителя Телевизор, плазмен телевизор, LCD телевизор :
Наръчници на потребителя Телевизор, плазмен телевизор, LCD телевизор

Наръчници на потребителя Цифровите фотоапарати, рефлексни фотоапарати, Цифровите фотоапарати :
Наръчници на потребителя Цифровите фотоапарати, рефлексни фотоапарати, Цифровите фотоапарати

Наръчници на потребителяЦифрови видеокамери Цифрови фотоапарати, HD камкордери, Твърди Видеокамери диск :
Наръчници на потребителяЦифрови видеокамери Цифрови фотоапарати, HD камкордери, Твърди Видеокамери диск

Наръчници на потребителя аудио системи, стерео уредби, Системи за домашно кино :
Наръчници на потребителя аудио системи, стерео уредби, Системи за домашно кино

Наръчници на потребителя Автомобили, Мотоциклети, ATV :
Наръчници на потребителя Автомобили, Мотоциклети, ATV

Наръчници на потребителя Лаптопи, принтери, Компютри аксесоари :
Наръчници на потребителя Лаптопи, принтери, Компютри аксесоари
Наръчници на потребителя hаправи-си-сам, Сонди, косачки :
Наръчници на потребителя hаправи-си-сам, Сонди, косачки

Наръчници на потребителя перални машини, Миялни машини, Микровълнови фурни :
Наръчници на потребителя перални машини, Миялни машини, Микровълнови фурни

Наръчници на потребителя Настолни игри, Видео играта, Игри :
Наръчници на потребителя Настолни игри, Видео играта, Игри

Наръчници на потребителя у дома, domotics, Мебели за инсталиране :
Наръчници на потребителя у дома, domotics, Мебели за инсталиране

Наръчници на потребителя Мобилни телефони, смартфони , Телефонни аксесоари :
Наръчници на потребителя Мобилни телефони, смартфони , Телефонни аксесоари

Наръчници на потребителя DVD плейъри , Blu Ray плеъри, записващи устройства :
Наръчници на потребителя DVD плейъри , Blu Ray плеъри, записващи устройства